Kultur, Karriär

Vårt team är fantastiskt!

Att rekrytera till alla våra bolag i koncernen innebär både utmaningar och möjligheter. Men mervärdet för vår kultur och vår teamkänsla är enormt! Och, jag älskar mitt jobb.

Jag fick en inbjudan till vårt gäng i Göteborg och deras sommarkonferens, för att prata lite om det jag brinner för. Stretch!

Stretch Göteborg är ett fantastiskt gäng. Inte bara otroligt vassa och kompetenta konsulter utan med en alldeles egen unik touch av inre glöd, samt det där lilla personliga som alla våra verksamheter står för. Omtanke. Och vilja.

I olika bilar tar vi oss upp till Käringön, norr om Göteborg. Taggade till tusen. Det blir en helg fylld av:

  1. spänning – när vi inser att en del av ligan står vid fel färja på fel plats.
  2. närvaro och engagemang, vilket genomsyrade våra diskussioner kring Stretch Göteborg 2025.
  3. en hel del frustration efter vår tekniska paus, då Sverige mötte Italien…men inget rubbar en Stretchare.

Bara att ta till sig, analysera och göra bättre. Vår medicin blev bastu och ett kallt dopp i havet. Klarsynta som aldrig förr efter det.

I våra grupparbeten fladdrade uttryck som att vara synlig, få realisera bra idéer, skapa affärsvärde, högt i tak på riktigt och kompetensboost, som extra syre i luften. Vi kände alla igen oss i det. Vi är den Stora Lilla konsulten och vi är bra på det!

Det jag tar med mig från denna sköna gemenskap är öppenhet. När en av konsulterna får ett samtal under fikat och svarar (kan ju vara kunden), är det med ett leende på läpparna som jag hör – ”Handlar det om ett konsultuppdrag eller anställning? Aha. Då är jag inte och kommer inte att bli intresserad. Tack.” Att komma dit och hålla sig kvar där, är inte en självklarhet för konsultbolag. Stretch har mycket att lära också, men vi är öppna och aktiva med det som kan bli bättre. Det skapar delaktighet och tilltro till vår gemensamma resa. Vi gör det som ETT enat team.

Som kollega till detta grymma gäng är man stolt över det fantastiska gensvar vi får från våra kunder, i våra leveranser…på vår LOKALA marknad. Nästan unikt för att vara ärlig.

Så, Bästkusten har levererat på alla punkter. Som vanligt :-).

Ha en skön midsommar!

Nyfiken på hur det är att vara en del av vårt TEAM – kolla detta!

Dela inlägget