ej kategoriserat

Verkliga lösningar för verkliga behov

Ibland rinner bara bägaren över, och beroende på kan det få förödande konsekvenser eller så brister man bara ut i skratt, för mig hände det sistnämnde idag.

Maj och juni har en tendens att bara bli lite för mycket. Alla leveranser och projekt ska vara färdiga innan midsommar. Alla sitter och rensar mailen för att få inboxen så någorlunda tom som den kan bli innan man går på semester. Vilket innebär att alla andras mailboxar, inklusive den som sitter och rensar, blir fyllda med saker som någon annan vill att man ska göra innan de är tillbaka från sin semester. Möten ska bokas så vi hinner bli klara med de där sista surdegarna innan vi går på semester. Allt ska hinnas med så att vi kan gå på semester med gott samvete.

Hemmavid är det utflykter och tillställningar med dagis, skola och olika vänkonstulationer som ska träffas innan sommaren är här. I allt detta har ljuset kommit så att komma i säng i tid är svårt på grund av att det är så skönt och vi måste bara utnyttja ljuset när det väl är här. (Och ljuset hinner inte mer än att komma förrän man hör någon kommentar om att det snart vänder och blir mörkt igen… )

I morse glömde jag mobilen hemma, jag var helt enkelt för stressad. Jag har tre telefonmöten med kund idag. Det är inte hela världen och i vanliga fall hade jag blivit så arg på mig själv men idag blev jag inte det. Det var liksom droppen och jag tog det med ro. Ett leende föddes på mina läppar. Det är inte optimalt men det är inte heller hela världen, detta måste jag lösa på något sätt. Mötena är inte beroende av mig, jag kan skicka ett mail med mina statuspunkter. Jag ber mötessamordnarna att skriva protokoll/summeringar och skicka till mig, samt övriga, så får jag informationen på så sätt.

Min man får hjälpa mig med det administrativa (för han tog med sig telefonen till sitt jobb). Så när väl koden för inloggning kommer på sms mailar han det till min webbmail, dit han också meddelar mig när jag väl får ett samtal.

Verkliga lösningar för verkliga behov och jag känner att det kommer att bli en bra fredag! (Som kommer att avslutas med en utav de sista kvällsaktiviterna för den här våren.)

Dela inlägget