Om oss

Skandinaviens snabbaste konsultbolag

Stretch är ett konsultbolag som skapar affärsvärde.

Stretch är Skandinaviens snabbaste konsultbolag. Vi älskar fart! Vi har nyfikenhet och drivkraft att hela tiden våga utvecklas och tänja gränser. Det gör oss till ett bolag i framkant. Stretchbolagen förändras med vår omvärld och marknad och har ständigt fokus på att skapa ökat affärsvärde för våra kunder. Genom att tänka affärsvärde i allt vi gör föredrar vi:

  • Affärsvärde före kostnad, tid och funktion
  • Många små steg före långsiktig planering
  • Ett team före separata team för IT och verksamhet
  • En livscykel före uppdelning i projekt och förvaltning
  • Nära dialog före avtal och dokumentation

Vi gör inte allt åt alla!

Stretch grundades 2002 med ambitionen att vara det mest spännande konsultbolaget på den skandinaviska marknaden. Idag gör vi skillnad hos kunderna genom att alltid ha affärsvärde i fokus samt med en säker leveransförmåga och entreprenörskap. Vi utvecklas ständigt, både som bolag och som individer. Vi är nyfikna, strävar efter resultat i våra och våra kunders verksamheter, men aldrig till den grad att vi åsidosätter omtanken om människan.

Koncernen agerar på den skandinaviska marknaden med bolag i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Köpenhamn och Oslo. Totalt är vi 200 snabba medarbetare. Vi gör inte allt åt alla – vi gör bara det våra specialister är riktigt vassa på och det som skapar mest affärsvärde för våra kunder!

Kollage01_Stretch_jogging_720x300

 

 

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan