Qlik

Snabb, snygg och flexibel analys av er affärsdata

Snabb och flexibel metod för analys och rapportering av affärsdata

Vill du kunna analysera affärsdata snabbt och enkelt? Vill du ha möjlighet att kombinera detta med externa källor så som exempelvis Google, Facebook och offentliga uppgifter? Vet du precis som vi att information är ett kraftfullt verktyg som ska användas väl? Om svaret är ja, låt oss visa hur Qlik-plattformen kan göra detta möjligt för er.

Skandinaviens mest innovativa Qlik-konsulter

Vi tar tillvara på kraften i informationen. Tillsammans med våra kunder skapar vi en innovativ miljö för Business Intelligence. Vi löser givetvis befintliga krav på rapporter och analyser, men vi utmanar och tar det till nästa nivå. Vi skapar en plattform där ökade krav på visuell analys av data, självbetjäning och avancerad säkerhet får ta plats.

Qlik skapar förutsättningar – Stretch hjälper er att realisera värdet

Vi vet att värdet kommer från användningen! Därför kartlägger vi er befintliga information, ger förslag på ytterligare källor och guidar er i hur Qlik bäst passar in i er befintliga BI-miljö. Det skapar förutsättningar för den mest flexibla och skalbara lösningen för er. En lösning med brett urval av datakällor så som MS SQL, SAP, Oracle, Salesforce, Excel, csv, Xml, html med mera.

Qlik

Vår djupa kompetens inom SAP och Qlik gör att vi snabbt kan skapa rapporter, ta fram analyser och visualiseringar från er befintliga SAP-miljö. Vi kan även använda SAP’s välkända säkerhetsmodell på Qlik-plattformen, vilket gör implementering och integrationen mycket smidig. Vårt fokus är att skapa affärsvärde för varenda krona. Därför fokuserar vi på användningen och på att dra nytta av er redan gjorda investering. På så sätt kan Qlik skapa mest affärsvärde för er.

På Stretch tror vi på implementeringar i små steg, det är då vi får ut mesta möjliga värdet för er. Vi vill kunna leverera resultat så snart det är möjligt och anpassa resan till er takt och era behov.

Är du nyfiken på hur Qlik kan hjälpa er att bli en vinnare i informationshantering? Kontakta oss redan idag. Kolla även in vår blogg för mer inspiration kring Business Intelligence. 

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan