Office365

Nyheter från Ignite 2017

Har ni hört hur det surrats om nyheterna i Office 365, allt det som släpptes på Microsofts konferens Ignite 2017 i september? Vi var inte på plats i Orlando men följde nyheterna på distans och WOW säger vi bara, det verkligen växer och knakar i plattformen!

Några av våra favoriter

  • Nu kan vi komma åt OneDrive-filer på begäran – de laddas inte längre ner i förväg och tar plats, inte förrän du väljer att ladda ner och öppna filen tar den utrymme på datorn.
  • Teams kommer att ersätta Skype for business. Möjligheterna med Teams ökar hela tiden och till slut ska Skype bort och Teams fram. Men ingen panik – Skype kommer att finnas kvar en bra stund till. Tips är dock att ladda ner desktop-klienten och bekanta sig ordentligt med Teams om man inte redan gjort det.
  • Man kan snart se vem som har tittat på ens egna delade filer i OneDrive.
  • Förhandsgranskningsbilder av våra filer ska snart fungera för 270 olika filtyper både online, i Windows och i mobilen.
  • Med nya Compliance Manager kan man följa upp hur bra man följer GDPR och andra standardramverk, alla i en och samma portal. Tryggt och snyggt!
  • Många längtar också till att vi snart kan gruppera alla dokument som saknar obligatorisk metadata! Det kommer en vy som heter Documents that need attention.

Detta är bara några få exempel på allt som händer. Vill du veta mer och vad som kommer att påverka din verksamhet?

Boka gärna ett möte med oss!
office365@stretch.se

Dela inlägget