Teknik, Affärssystem

RUNBasis365 – powered by Stretch. Vilken grym start!

Vår nystartade tjänst RUNBasis365 har fått en fantastisk start vilket känns riktigt skoj! Att ta steget och börja arbeta på Stretch var helt rätt och jag är eld och lågor efter denna start. Vi har hunnit med mycket sedan i maj och jag tänkte berätta lite om tjänsten RUNBasis365 – powered by Stretch. Häng med…

Vi på Stretch har numera en trygg systemförvaltning som är enkel, skalbar och som dessutom bemannas av ett riktigt vasst team. Det är några av Sveriges grymmaste SAP Basis konsulter som bemannar tjänsten, personer med en gedigen erfarenhet och ett starkt resultatfokus. Vi finns tillgängliga när det blir kritiskt och vårt genuina intresse för det vi gör leder till omtanke om dig som kund. Vi lovar dig en kombination av personlighet och värdeskapande. Vi tror på att skapa affärsvärde och ser det som en trygghet för dig som kund.

Att ta hand om sitt SAP landskap ur ett tekniskt perspektiv kan ibland upplevas svårt ur flera aspekter:

  • brist på tid
  • kostnad
  • osäkerheten att vara själv i att hitta lösningar för olika och sällsynta problem
  • svårt att bemanna projekt

Detta är några utmaningar vi stött på. Samtidigt kan det kännas avlägset och omotiverat med en leverans från ett lågkostnadsland. Det kan kännas opersonligt med en extern leverantör. Vi tror på och brinner för en personlig tjänst där skalfördelarna fortfarande finns kvar. Det känns därför extra roligt att vi nu är igång med denna tjänst och vår första kund inom området. Det här kommer att bli en grym höst!

Vad är RUNBasis365 – powered by Stretch och vilket mervärde skapar den?

Svaret är enkelt. Det är en trygg systemförvaltning med professionell support där vi kan erbjuda olika alternativ baserat på er organisation. Vi lovar er dock en garanterad tillgång till rätt kompetens för era behov.

Ni bestämmer om ni vill ha tillgång till tjänsten dygnet runt, 24x7x365, eller endast support under kontorstid. Vi skräddarsyr upplägget så att det matchar era behov. Vi kan agera reaktivt (det vill säga när kunden faktiskt begär hjälp) eller proaktivt där vi kan ta ett större ansvar för att sköta SAP landskapet samt sätta upp en övervakning om man så önskar. Era behov styr upplägget vilket jag tror är en anledning till vår kanonstart.

Enkelheten

Det ska vara enkelt att ansluta sig till vår tjänst och man skall känna en närhet till de personer som arbetar med tjänsten. Vi har ett journummer som är bemannat dygnet runt samt en mailadress som bevakas kontinuerligt för bästa support. Det finns självklart närhet till kompetenser inom andra områden så som applikationsområdet och integrationsområdet (BW, PI, etc.), där vi också erbjuder support.

Tryggheten

Att veta om möjligheten att kunna få support dygnet runt skapar en trygghet. Du vet vart du ska vända dig om behovet uppstår, men även att vi självklart kan ta på oss ansvar inom större projekt såsom uppgraderingar eller migreringar (HANA exempelvis). Vi kan SAP Basis och det skapar en trygghet för kunden.

Erfarenheten

”We are super happy” – var responsen på migreringsarbete som min kollega Tord utförde för en av våra kunder i samband med ett bolagsuppköp. Behovet uppkom med kort varsel från en väldigt stressad kund och vi exekverade snabbt vilket resulterade i ett lyckat resultat. Det ledde även till att de senare valde Stretch och teamet inom RUNBasis365 – powered by Stretch för sin HANA migrering, där resultatet blev mycket lyckat. Varför skulle det inte bli det..? Vi har trots allt nästan 60 års samlad erfarenhet inom SAP Basis…det är fantastiskt!

Nyfiken på mer? Stretch har varit SAP partner sedan 2002 och vi har erfarenheten ni behöver. Kontakta oss så berättar vi mer och håll utkik efter RUNBasis365 powered by Stretch, det kommer att bli en mycket spännande höst!

 

Dela inlägget