Qlik

Tankar från frukostseminarium

Torsdagen den 13 september hade Stretch frukostseminarium inom ramen för OVE – Nätverket för Optimerad Verksamhetsstyrning.

Stretch öppnar sina dörrar för alla och bjuder på spännande information om vad vi har uppmärksammat som kan vara nyttig för arbetsgivarna inom offentlig sektor. Våra duktiga konsulter delar med sig av sina kunskaper och erfarenhet. Camilla Eldeby tillsammans med Martin Sahlin höll i seminariet där de informerade om Qlik och QlikView. För mig är det helt ny information då jag saknar kunskap om Qlik. Men tack vare engagemanget i rummet, frågorna deltagarna ställde och kunskapen Camilla och Martin delade förstår jag nu vikten av Qlik. Att kunna få ut data ur systemen och ut i organisationen, driva nya insikter och bättre beslut genom att dra nytta av all data man samlar in.

Med Qlik får man en beprövad lösning för att navigera framåt faktabaserat. Det ger ett kraftfullt stöd för centralt styrd rapportering och analys, anpassat efter organisation, process och data.

Mycket av diskussionen handlade om hur man kan förankra Qlik i verksamheten. Vi på Stretch har av gedigen erfarenhet förstått vikten av att stötta våra kunder med förändringsledning.

Det gör oss till en av få företag på marknaden som arbetar med både IT- och verksamhetsutveckling med samma nivå på skicklighet.

Jag ser fram emot nästa Ove och hoppas att fler deltar så att vi fortsätter med kunskapsutbyte och inspiration.

[HS-Effektiv-forandringsledning]

Dela inlägget