Kultur, Karriär

Energi som en 15-åring och kompetens som den lärde

Fredag den 15 september firade vi en 15-åring! Inte vilken som helst utan en som har växt från det lilla Stockholmsbolaget till en sprudlande skandinavisk tonåring.

En aktiv 15-åring som med lika motiverade tvillingsjälar på våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Köpenhamn och Oslo. Det är inte lätt att vara 15. Man får växtvärk, lider av obesvarad kärlek, åker inte på den senaste moppe-modellen och kör ibland lite för fort. Utan hjälm.

Men man har också ordentligt skoj som 15-åring. Man har hittat sina bästa vänner, man prövar sig fram utan att inte alltid veta vart man landar, man lär sig ”massor” på språkresor och man skaffar sig idoler som får stor impact på allt man gör.

Så, denna 15-åring känner sig verkligen som just en sådan! Visst kan vi ha haft lite växtvärk men det har varit ett ”gott” ont. Idag har vi driftiga kollegor på flera marknader och med spännande kompetensinriktningar. Visst finns det personer vi gärna skulle ha haft som kollegor men som valt någon annan. Men vi är attraktiva och framförallt duktiga på att vårda det vi har. Vi är specialister men inte på allt och vi gillar tempo med tid för reflektion!

Och vi har roligt på Stretch! Vi har vänner för livet här och är mycket måna om att skapa förutsättningar för alla att utmana sig själva och våra kunder. Vi skapar värde med våra kunder, många gånger med helt nya lösningar. Slutligen så har vi definitivt en rad idoler i form av tidigare Stretchare, våra kunder och partners. Men också våra konkurrenter. Ni hjälper oss att vara den utmanare vi är!

Nu ser vi fram emot kommande 20-års kalas. Vem vet hur familjen ser ut då:-)

Vill du också vara en del av detta grymma team? ”Who u gonna call”?

Hälsar Susanne på Stretch

Dela inlägget