Salesforce

Maximera affärsvärdet med en världsledande CRM-lösning

Lyckas med er Salesforce-satsning

Är ni på väg att implementera Salesforce eller fungerar inte er befintliga Salesforce-lösning tillräckligt bra? Låt några av skandinaviens bästa CRM-konsulter med Salesforce-certifiering hjälpa er! Vi vet att värdet kommer från användningen och vi hjälper er att maximera affärsvärde från er CRM-satsning.

Varför Salesforce-konsulter från Stretch?

Vi hjälper er med implementation och rådgivning så att er Salesforce-lösning hanterar era utmaningar! Tillsammans med er ser vi till att förbättra era kundrelationer inom försäljning, kundservice och marknad. Våra Salesforcekonsulter är alla certifierade inom sitt specialistområde och i kombination med lång erfarenhet att driva CRM-satsningar kommer vi hjälpa er att lyckas! Vårt fokus är att ni får upp användningen av Salesforce – då vet vi att ni kommer att lyckas.

Salesforce

Varför Salesforce?

Salesforce är en världsledande CRM-mjukvara som vi verkligen gillar. Vi ser att den öppnar upp för stora möjligheter för företaget att växa och bli mer effektivt inom försäljning, kundservice och marknad. Det ser vi hos våra kunder där vi driver Salesforce-projekt.

Få ut värdet av er Salesforce-satsning

Vi hjälper er att implementera Salesforce eller att förbättra en redan befintlig Salesforce-implementation. Vi hjälper er att få upp användningen och därmed att få ut värdet av er investering. Har ni behov av att en Salesforce-partner ser över och effektiviserar era verksamhetsprocesser på bästa sätt? Ni är inte ensamma om det. Vi har erfarenheten och kommer att vägleda er till en lyckad Salesforce-satsning! Tveka inte att kontakta oss redan idag med dina frågor gällande Salesforce eller våra grymma konsulter på Stretch.

Läs också

Nya tider ger nya vanor, vi har samlat hela vår grupp på en ny tillfällig sida. Till sidan